Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

282

PUTA

KADA NEMAŠ ŠTO IZGUBITI 

KADA NEMAŠ ŠTO IZGUBITI 
Danas vam želim skrenuti pozornost na neke događaje u svijetu koji će imati značajan utjecaj na vaš život u narednim mjesecima. Mnogi od vas vjerojatno su primijetili koliko je bahato i samouvjereno ponašanje marioneta duboke države postalo u posljednje vrijeme.

KADA NEMAŠ ŠTO IZGUBITI 

19. siječnja 2024      Otac Apsolutni

Zdravo, draga moja voljena djeco!

Danas vam želim skrenuti pozornost na neke događaje u svijetu koji će imati značajan utjecaj na vaš život u narednim mjesecima.

Mnogi od vas vjerojatno su primijetili koliko je bahato i samouvjereno ponašanje marioneta duboke države postalo u posljednje vrijeme.

Na prvi pogled čini se da oni već toliko vjeruju u svoju pobjedu da ne smatraju potrebnim skrivati ​​svoje prave planove u odnosu na stanovništvo Zemlje.

Zapravo, njihovo cinično i prkosno ponašanje govori suprotno: nemaju što izgubiti, pa su uložili all-in.

A računica se ovdje radi na prosječnoj osobi, koja je navikla bezuvjetno vjerovati službenim medijima, što pokazuje ljude samouvjerenim predstavnicima vladajuće elite koji drže “lijepe” govore.

Ali ovaj put njihov plan više neće uspjeti, jer su se mnogi sada iz prve ruke uvjerili kako se riječi čelnika njihovih zemalja ne poklapaju s njihovim djelima.

A dokaz tome je nagli pad broja gledatelja službenih informativnih kanala i isto tako nagli porast ljudi koji crpe informacije iz alternativnih izvora.

Zato su predstavnici duboke države svojim glavnim prioritetom za ovu godinu proglasili borbu protiv “dezinformacija” koje zapravo razotkrivaju njihove bezbrojne zločine političke, ekonomske, vojne, financijske i društvene prirode.

I ako nisu svi u stanju razumjeti zamršenost gore navedenih zločina, onda je napad na univerzalne ljudske vrijednosti sada svima na vidiku.

Niti jedna osoba normalne zdrave psihe nije sposobna ozbiljno shvatiti rodne izopačenosti, koje ne samo da se ne skrivaju, nego se posvuda silom nameću.

Nijedan normalan roditelj ne može mirno gledati kako ranim spolnim odgojem i prisilnom promjenom spola u tajnosti od roditelja pokušavaju ozakoniti pedofiliju i osakatiti psihu svog djeteta.

Uistinu, cinizam, blasfemija i nemoral prema stanovništvu planete dosegnuli su vrhunac od strane globalista.

Sva njihova djela postupno izlaze na površinu, uključujući i neviđenu statistiku umrlih od posljedica masovnog “cijepljenja”.

Počinitelji ovih zločina sve to vide i savršeno razumiju da postoji samo jedan način da se zaustave istinite informacije koje su se konačno izlile u društvo neobuzdanim protokom činjenica i dokaza o njihovim zlodjelima: najstroža cenzura i kažnjavanje onih “ kriv” u širenju istine.

To je ono što sada pokušavaju učiniti.

I sada je čovječanstvo suočeno s izborom: pokoriti se ovom bezakonju ili ići do kraja, braneći svoje pravo na život i slobodu.

I vjerujem da će u ovoj konačnoj odlučujućoj bitci sa Silama tame, stanovništvo Zemlje izvojevati uvjerljivu pobjedu, vraćajući svoje samopoštovanje i ljudsko dostojanstvo.

I blagoslivljam te za ovo!

Govorio ti je Otac apsolutni koji te neizmjerno voli

Prihvaća Martha 18. siječnja 2024

https://vozrojdeniesveta.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U RUJNU...

RUJAN...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član iridairida

    rujan samo što nije....-)

    29.08.2024. 08:59h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan vam današnji blagdan Velike Gospe! Lp

    15.08.2024. 07:59h
  • Član bglavacbglavac

    Šaljem vam lijep pozdrav iz suncem okupanog Ždrijelca. Lp

    05.08.2024. 07:49h
  • Član bglavacbglavac

    Kada ti zaželi netko nešto lijepo, barem mu kaži hvala. To te ništa ne košta!

    29.07.2024. 07:08h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

    28.07.2024. 06:48h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, jedan podatak o posjećenosti naše stranice., sa 21.07.2024.g. posjetilo je magicus 61.065.690 čitatelja. JUčer je bilo 22.352 pregleda. Lijepo zar ne?

    21.07.2024. 06:54h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako proživljavate ovu vručinu? Želim vam svako dobro. Lp

    13.07.2024. 06:32h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

DOK SE KAVEZ NE ZATVORI