Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

206

PUTA

Energije u lipnju 2024.: Solsticij i sezona raka + pun Mjesec u Jarcu

Energije u lipnju 2024.: Solsticij i sezona raka + pun Mjesec u Jarcu
Sezona raka 2024. počinje 20. lipnja na  solsticij,  vrijeme kada je veo tanak i možemo s većom lakoćom iskoristiti iscjeliteljske moći majke prirode. Solsticij također donosi ili najduži ili najkraći dan u godini. Za one koji doživljavaju najdulji dan u godini, potiče nas da zablistamo prema van i iznesemo svoje ideje i vizije u svijet. Za one koji doživljavaju najkraći dan u godini, potičemo se da zablistamo iznutra i obratimo više pozornosti na svoj unutarnji svijet i stanje u kojem sanjamo.

Sezona raka 2024. počinje 20. lipnja na  solsticij,  vrijeme kada je veo tanak i možemo s većom lakoćom iskoristiti iscjeliteljske moći majke prirode.

Solsticij također donosi ili najduži ili najkraći dan u godini. Za one koji doživljavaju najdulji dan u godini, potiče nas da zablistamo prema van i iznesemo svoje ideje i vizije u svijet. Za one koji doživljavaju najkraći dan u godini, potičemo se da zablistamo iznutra i obratimo više pozornosti na svoj unutarnji svijet i stanje u kojem sanjamo.

Solsticij je također naš podsjetnik da smo na polovici kalendarske godine i na prekretnici u kojoj možemo krenuti novim smjerom ako tako odlučimo. Pod Solsticijem postavite namjere o tome kako biste željeli da protekne ostatak 2024. godine. Postavite namjere za više mira, više ljubavi, više zahvalnosti i više svega što tražite u svom životu prema naprijed.

Nikada nije kasno da se krenete u željenom smjeru. Nikada nije kasno podijeliti sa Svemirom ono što vam treba ili što biste željeli.

Dok je solsticij snažno vrijeme za postavljanje namjera, također je odlično vrijeme za sjedenje u prirodi i upijanje iscjeljujućih vibracija energetske mreže. Dopustite sebi da se osjećate povezanije i usklađenije s prekrasnim svijetom oko vas.

Sezona raka 2024

Prateći snažne energije Solsticija, susrećemo se s prvim od dva Puna Mjeseca u Jarcu, jedan 21. lipnja, ubrzo nakon vrhunca Solsticija, a drugi 21. srpnja.

I lipanjski i srpanjski puni Mjesec u Jarcu radit će u tandemu, otkrivajući više slike kako mjesec bude odmicao. To znači da će kakvi god događaji biti pod lipanjskim Punim Mjesecom biti samo dio priče i da ćemo možda morati čekati do srpnja da dobijemo potpunu sliku.

Dok ovi Puni Mjeseci nose snažnu energiju i potiču nas da pređemo na novu razinu odgovornosti, oni također nude i pravedne nagrade!

Sezona Rakova 2024. također donosi retrogradni Saturn i Neptun 29. lipnja odnosno 2. srpnja, kao i slatki i osjetljivi Mladi Mjesec u znaku Raka 5. srpnja, koji se podudara s moćnim  Siriusovim vratima !

Sirius se smatra našim duhovnim suncem i svake godine oko prvog tjedna srpnja spaja naše sunce, obasjavajući visokofrekventnom energijom koja podržava napredak života na zemlji.

Mladi Mjesec koji se događa u ovo vrijeme snažan je predznak za nove početke i za novi val mogućnosti koji će zavladati. Ovo će biti vrijeme moći da se podignemo, zakoračimo u novu slobodu i pristupimo novim dijelovima naše svijesti.

Sezona raka službeno završava 22. srpnja, kada Sunce ulazi u Lava.

Rad s energijama sezone raka

Kako bi najbolje funkcionirao s energijama sezone raka, pomaže razumjeti poruke iza raka. Većina ljudi misli da je Rak osjetljiv, neraspoložen i da poput raka želi biti u svom oklopu. No zapravo postoji puno više od ovog malog stvorenja, i puno više od ovog horoskopskog znaka!

Priča iza rakova raka zapravo je iznenađujuća. Rak je zapravo bio zaštitnik drugih oceanskih života i koristio bi svoj tvrdi oklop i neosjetljivu, brižnu prirodu da pazi na one oko sebe. Dok je štitio drugo morsko stvorenje, Rak je zgnječen na smrt. U znak počasti Raku zbog njegove hrabrosti i odanosti, njegovi zdrobljeni komadi razbacani su po nebu, tvoreći mnoge svjetlucave zvijezde sazviježđa Raka.

Kad god podignemo pogled prema zviježđu Raka ili uđemo u sezonu raka, to je naš podsjetnik da i mi imamo tu neustrašivu prirodu. Da se i mi možemo zauzeti za one koje volimo i da i mi imamo istu hrabrost i snagu u svojim srcima.

Rak nije najveće, najveće ili najopasnije stvorenje u moru. To zapravo nije životinja na koju pomislimo kada čujemo riječ zaštitnik, a ipak, unatoč svom vanjskom izgledu, Rak Rak je bio sve to.

Ako se osjećate malim, nedostojnim ili nesposobnim nositi se s nečim što se odvija u vašem životu, sezona raka je vaše vrijeme da se otresete svojih strahova i nesigurnosti i povežete se sa snagom svog srca.

Rak dobiva svoju snagu i svoju žestinu ne iz svog fizičkog tijela, ne iz svog znanja, već iz svog srca.

Kako se naše srce širi, dok se povezujemo s ljubavlju koja jesmo i ljubavlju koja nas okružuje, i mi smo u mogućnosti pronaći svoju hrabrost, suosjećanje i svoju snagu. I mi se možemo zauzeti za sebe, za svoje voljene i za život kakav želimo.

Stvari koje treba raditi tijekom sezone raka:

  • Priznajte i izrazite zahvalnost za sve što volite i što vam je važno
  • Zaštitite sve do kojih vam je stalo (uključujući sebe)
  • Volite sve dijelove sebe
  • Povežite se sa suosjećanjem
  • Učini nešto za druge
  • Provedite vrijeme sa svojom obitelji
  • Stvorite udobnost u svom životnom prostoru
  • Stvorite osjećaj sigurnosti, posebno u životnoj situaciji
  • Osjećajte se kao kod kuće u sebi, bez obzira što vam se događa
  • Poštujte svoje emocije
  • Radite sa svojom energijom srca – dopustite sebi da osjećate
  • Usporite i krenite s namjerom

…………………………………………………………………………….

Intuitivna astrologija: Pun Mjesec u Jarcu, lipanj 2024

Pun Mjesec u znaku Jarca stiže 21. lipnja, ubrzo nakon Solsticija, pojačavajući njegovu snagu i magnetizam.

Puni Mjeseci izvlače energiju iz nas, čineći ih moćnim portalima za oslobađanje, dovršavanje i otkrivanje novih informacija. I, kako se energetska mreža planeta pomiče u višu harmoniju pod Solsticijem, Puni Mjesec u Jarcu omogućuje nam da iskusimo dublje iscjeljenje i dublji pomak u usklađivanje.

Pun Mjesec u Jarcu i korak u poravnanje

Jedan od načina na koji nas Puni Mjesec u Jarcu poziva da zakoračimo u ovo usklađivanje je preuzimanje potpunog vlasništva nad našim životima.

Moramo tražiti sve svoje izbore. Moramo prihvatiti ono što nas trenutno okružuje. Moramo preuzeti odgovornost za to gdje smo dospjeli, koliko god to bilo neugodno.

To ne znači da smo odgovorni za stvari koje nam se događaju, već da smo odgovorni za suočavanje sa stvarima koje nam se događaju.

Kada možemo prihvatiti karte koje smo dobili, kada možemo prihvatiti gdje su nas naši izbori doveli, tada se možemo uzdići i pronaći novu snagu, novi uspjeh, pa čak i novu odlučnost.

Ako se podignemo pod ovim lipanjskim Punim Mjesecom u Jarcu, ako se podignemo i kažemo, "Prihvaćam", i svim srcem to osjetimo svojim bićem, čuda se mogu dogoditi pod ovim Solsticijskim Mjesecom.

Za vodstvo u vezi s tim možemo se obratiti morskoj kozi Jarca i koristiti je kao našeg duhovnog vodiča.

Morska koza Jarac kao naš duhovni vodič

Jarcem vlada mitska Morska koza. Ona je pola koza, pola riba, nikad zapravo ne pripada zemlji ili morima, ali svejedno, pronalazi svoj put, dajući morskoj kozi rijetku prednost koju nijedna druga životinja ne može doživjeti.

Dok morska koza svladava sposobnost penjanja na planinu, može vidjeti svijet s visine. Dok morska koza svladava sposobnost plivanja, može vidjeti svijet ispod površine.

Morska koza ima toliko toga protiv sebe, ali je naučila iskoračiti i preuzeti odgovornost za sve što jest i što ima. Kroz to prihvaćanje i tu odgovornost Morska koza nalazi svoje darove i uspjeh.

Morska koza je drugačija od ostalih životinja, ali kada prigrli sve što jest, otključava svoj pravi i magični potencijal.

Kako vas prihvaćanje svega što jeste može dovesti do vašeg čarobnog potencijala i uspjeha? Postoji samo jedan način da saznate!

Duet Jarca Punih Mjeseca

Pun Mjesec u Jarcu 21. lipnja jedan je od dva koja ćemo doživjeti ove godine. Sljedeći pun Mjesec u znaku Jarca stiže upravo u trenutku kada sezona raka dolazi kraju 21. srpnja. To znači da je prvi Puni Mjesec u znaku Jarca prvi dio naše priče, čime je drugi Puni Mjesec u znaku Jarca posljednji dio naše priče.

Što god se dogodi pod ovim lipanjskim Mjesecom u znaku Jarca, vjerojatno će se nastaviti otkrivati ​​kako prelazimo u srpanj. Puni Mjeseci donose izdanje i završetke, pa se čini da priča ima dva ili više dijelova s ​​onim što bude objavljeno.

Puni Mjesec također može pojačati naše emocije i izazvati emocije koje su bile duboko zakopane u nama. Možda da bismo stvarno razumjeli osjećaje koji se javljaju, trebamo dati vremena stvarima; moramo dati više prostora za disanje Mjesecu da djeluje na svoju magiju.

Val emocija

Kako dva puna Mjeseca padaju na početak i kraj sezone raka, moguće je da se mnoge teme s kojima ćemo raditi sljedećih mjesec dana odnose na naše emocije, našu sposobnost da osjećamo suosjećanje s drugima te naš dom i obitelj okoliš.

Energija raka želi da se osjećamo sigurno; želi da budemo na tako sigurnom mjestu da možemo s ljubavlju i svim srcem zaštititi i hraniti sebe i sve što volimo.

Ispod ova dva Mjeseca u Jarcu također lebdi neka težina koju ćemo možda teško integrirati ili probaviti.

Možemo osjetiti grubost ili iskusiti grubost u svijetu oko nas. Možemo se osjećati sputano na neki način ili možda zatvoreno. Iako postoje lekcije za nas u ovom prostoru, možemo raditi s ovom energijom na produktivan način postavljanjem granica i jasnim drugima i samima sebi o tome što nam je potrebno.

Obratite pozornost na ono što dolazi i izlazi iz vas pod ovim lipanjskim Punim Mjesecom u znaku Jarca. Možda vodite neke bilješke kako biste mogli pratiti kako se priča završava u srpnju.

Solsticijski Jarac Pun Mjesec

Solsticijski puni Mjesec uvijek je moćan. Svemir želi da se oslobodimo svega onoga što nas koči i koči u ostvarenju naših snova i potencijala. I vrlo često ono što nas blokira je prihvaćanje.

Pogledaj možeš li se, poput Morskog jarca, uzdići i prihvatiti sve što jesi i što ti je dano. Provjerite možete li postati gospodar svoje sudbine prihvaćanjem svoje sudbine umjesto da radite protiv nje.

Možda biste se čak poželjeli osvrnuti na namjere koje ste postavili tijekom prosinačkog solsticija 2023. Kako su se vaše namjere očitovale? I koje blokove možete osloboditi da biste ostvarili svoje namjere?

Ako počnete s prihvaćanjem, ako počnete s odgovornošću, vi ćete, poput Morskog jarca, iskusiti nagrade planina i mora.

IZVOR :

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-capricorn-full-moon-june-2024

https://prepareforchange.net/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba
MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinu

DUHOVNOST U LISTOPADU...

LISTOPAD...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Blagoslovljenu i sretnu nedjelju vam želim. Lp

    13.10.2024. 08:02h
  • Član iridairida

    Dobro nam došao listopad...:-)

    01.10.2024. 01:57h
  • Član iridairida

    Sretan Vam početak jeseni Magicusi...:-)))

    22.09.2024. 09:14h
  • Član iridairida

    Sretan Vam početak jeseni Magicusi...:-)))

    22.09.2024. 09:14h
  • Član iridairida

    rujan samo što nije....-)

    29.08.2024. 08:59h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan vam današnji blagdan Velike Gospe! Lp

    15.08.2024. 07:59h
  • Član bglavacbglavac

    Šaljem vam lijep pozdrav iz suncem okupanog Ždrijelca. Lp

    05.08.2024. 07:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info