Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član borivoj

Upisao:

borivoj

OBJAVLJENO:

PROČITANO

402

PUTA

OD 14.01.2018.

Zaščita pred sevanjem

 Zaščita pred sevanjem
Čeprav v Sloveniji zaradi dogajanj na Japonskem najverjetneje ne bomo izpostavljeni resnejšim količinam sevanja, je kljub temu priporočljivo, da svoje telo obvarujemo pred vsemi morebitnimi posledicami radioaktivnega sevanja v atmosferi.

Spirulina in klorela sta odličen ščit pred radioaktivnim sevanjem

Torek, 22 Marec 2011 08:00 Zdravje - Zdravo življenje

Čeprav v Sloveniji zaradi dogajanj na Japonskem najverjetneje ne bomo izpostavljeni resnejšim količinam sevanja, je kljub temu priporočljivo, da svoje telo obvarujemo pred vsemi morebitnimi posledicami radioaktivnega sevanja v atmosferi.
 

Da bi zaščitili svojo ščitnico, nam strokovnjaki priporočajo uživanje joda, a dober načrt zaščite pred sevanjem vključuje mnogo več. Čeprav jod svoje delo odlično opravi, namreč ne nudi zadostne zaščite za preostalo telo. Tukaj pa priskočita na pomoč spirulina in klorela - neverjetni algi, ki nas več kot odlično varujeta pred škodljivim sevanjem.

Spirulina in klorela po izpostavljenosti sevanju razstrupita naše telo in varujeta organe, ki jih jod ne zaščiti. Učinkovitost obeh superživil dokazujejo številne raziskave, spirulino pa so uporabljali tudi za zdravljenje žrtev, izpostavljenih sevanju po jedrski nesreči v Černobilu in jim s pomočjo te čudežne alge že v mesecu in pol povrnili zdravje. Posebej zanimivi so rezultati beloruske raziskave iz leta 1993, ki je dokazala, da uživanje le 5 gramov spiruline dnevno v 20 dneh količino radioaktivnih snovi v urinu otrok, ki so uživali radioaktivno hrano, zmanjša za kar polovico.

Podobno kot spirulina, klorela vsebuje neverjetne količine vitaminov, mineralov in hranil, ki razstrupijo naše telo in iz njega odstranijo težke kovine ter drugo nesnago. Enocelična alga prav tako preprečuje in odpravlja napake v DNK zapisu, uravnava pH telesa, odpravlja vnetja, izboljša zdravje prebavil in okrepi imunski sistem. Seveda pa poleg vsega tega še varuje pred poškodbami zaradi radioaktivnega sevanja.

Raziskave so pokazale, da uživanje klorele bistveno poveča možnost za preživetje po izpostavljenosti sevanju in med drugim izboljša nastanek kostnega mozga in matičnih celic v vranici. Prav tako kot klorela nase veže težke kovine, kot sta živo srebro in aluminij, pa se veže tudi na radioaktivne delce in jih dobesedno odplavi iz telesa.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info