Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član happy

Upisao:

happy

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2068

PUTA

OD 14.01.2018.

Molitva predanosti-Sri Sathya Sai Baba

 

 

Zašto se uzbuđujete? Prepustite Meni da se brinem za vaš posao. Ja ću o njemu misliti. Čekam samo da se potpuno predate Meni. Ja posredujem samo onda kada znate kako da mi se potpuno predate, a tada ne trebate više brinuti ni o čemu. Recite zbogom svim strahovima i obeshrabrenjima. No, vi pokazujete da Mi ne vjerujete. Suprotno tome, morate Mi slijepo vjerovati.

Predati se, znači skrenuti svoj um od svih briga, od svih poteškoća s kojima se susrećete, od svih vaših problema. Sve to položite u Moje ruke i recite: «Gospode, neka bude Tvoja volja. Ti misliš o tome.» To znači: Gospode, hvala Ti jer si sve uzeo u Svoje ruke i o tome ćeš odlučiti kako je najbolje za mene.

Sjetite se da je razmišljanje o nekim posljedicama suprotno predanosti Bogu, to znači da se brinete jer situacija nije imala željeni završetak. Tako pokazujete da ne vjerujete u Moju ljubav za vas. Dokazivat ćete kako ne smatrate da je vaš život pod Mojom kontrolom i da Mi ništa ne može promaknuti.

Nikad ne mislite o tome: kako će se to završiti…Što će se dogoditi…

Ako podlegnete tom izazovu samo pokazujete da Mi ne vjerujete. Želite li ili ne da se brinem za vas? Tada morate prestati biti zabrinuti. Ja ću vas voditi samo ako se potpuno predate Meni. Kada vas moram voditi na drukčiji put od onoga koji očekujete, Ja vas nosim na Svojim rukama.

Ono što vas tako uznemiruje, to je vaše razmišljanje, vaša zabrinutost, vaše opsesije, vaša volja da sve sami riješite pod svaku cijenu. Ja mogu tako mnogo učiniti kad se netko, bilo u svojim materijalnim ili duhovnim potrebama obrati Meni i kaže: «Ti misli o tome!»

Tada sklopi oči i mirno se odmaraj. Primit ćete mnogo, ali samo ako vaša molitva potpuno računa na Mene. Molite se Meni kad vas nešto boli, kako bih Ja posredovao, ali onako kako vi želite. Vi se ne oslanjate na Mene već želite da udovoljim vašim zahtjevima.

Ne ponašajte se kao bolesnik koji traži od liječnika da ga izliječi, a cijelo mu vrijeme sugerira kako da to učini. Ne činite to. Radije u teškim situacijama recite: «O, Gospode, zahvaljujem Ti za ovaj problem, za ovo što je potrebno. Molim Te da riješiš stvari onako kako želiš u ovom zemaljskom i prolaznom životu. Ti dobro znaš što je najbolje za mene.»

Ponekad mislite da se nevolje gomilaju umjesto da se smanjuju. Ne uzbuđujte se, sklopite oči i recite Mi s vjerom: «Neka bude Tvoja volja. Ti misliš na to.» I ako budete tako govorili, Ja ću učiniti čak i čudo, bude li potrebno. To radim samo onda kad mi potpuno vjerujete. Ja uvijek mislim na vas, ali mogu vam pomoći potpuno, kad se vi potpuno oslonite na Mene.

Sri Sathya Sai Baba

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info